Aktuelt

VIKING DORULL- OG TØRKERULLDUGNAD MAI 2020

Pga av koronakrisen, mange av dugnad arrangement for April/Mai og Juni er kansellert. Viking mister store inntekter som vi hadde regnet med, i form av tapte dugnadsinntekter og nedstegning av kiosk og ifo. Dette er en frivillig dugnad, men vi håper at alle som har mulighet vil stille. Det blir en viktig inntekt for klubben.

Du kan bestille akkurat så mye du selv ønske. 40% av overskuddet ved salg av do og tørkeruller går til klubben og blir lagt som dugnad timer/penger under lag du velge å støtte. 1 sekk doruller eller tørkeruller koster kr 400,- (se nedenfor detaljer)

Bestilling frist 22 MAI.

Betaling ved henting enten via Vipps eller i betalingsterminal.

Henting på NORENGROS lager på Forus – Hentedato og oversikt kommer senere. Vi kan hjelpe med levering til de som koronatrenger det.

Tørkepapir 32 ruller

Utsalgspris kr 400,-

Katrin tørkepapir er laget av høykvalitetsfibre. Lagene gjør at rive- og slitestyrken er svært god, allikevel forblir papiret ekstra mykt. Lengden på rullene er lik som på de fleste tørkepapirmerkene som kan kjøpes hos dagligvarehandelen.

– Mykt og absorberende kvalitetspapir
– 32 ruller per sekk
– 2 lags naturhvitt papir
– Lengde på rull – 26,6 meter
– Svanemerket

Toalettpapir 42 ruller

Utsalgspris kr 400,-

Katrin toalettpapir er laget av høykvalitetsfibre. Lagene gjør at rive- og slitestyrken er svært god, allikevel forblir papiret ekstra mykt. Lengden på rullene er på 35,8 meter, som er lengre en toalettpapirmerkene som kan kjøpes hos dagligvarehandelen.

– Ekstra mykt og absorberende kvalitetspapir for maksimal komfort
– 42 ruller per sekk
– 2 lags hvitt papir
– Lengde på rull – 35,8 meter
– Svanemerket

Henting Torsdad 04 Juni - 12:00-17:00

Norengros Kjosavik AS – Forus
Kanalvegen 5
4033 Stavanger

Hvis utfordringer med henting vennligst ta kontakt med vincent.vieugue@gmail.com