Uncategorized

Status check. We’re back!

Viking.er.tilbake. Etter en deilig sommerferie er vi tilbake. Og boy har vi vært travle i det siste ukene.

Status check;

G12 storkoste seg på Dyreparken Håndballfestival forrige helg. Knallkjekke kamper, lagånd og samhold! Åpenbart en gjeng som har det gøy sammen, digger håndball og viser stor fremgang! G13 tok turen ‘sør’, hvor de hadde kick-off på årets sesong med treningshelg; med teambuilding, taco, og treningskamper på Nærbø. Vi takker Nærbø for en super samarbeide og Santa Mari som sponset oss med lørdags tacoen!

 

For G06 og G07 var det noe annerledes denne sesongen; Danmark, og en av verdens beste håndballfestivaler – Generation Handball. For mange, den første håndballturen til utlandet, og for alle en viktig del av byggingen av våre 06-07 lag. Hovedtreneren sendte dem ned på teambuilding og pre-season treningslejr, hvor der blev levert fantastiske kamper mot internasjonal motstand, teambuilding aktiviteter, og noen strålende tax-free kjøp. Totalt deltog 30 gutter, fordelt på ett lag i U17 (gutter f.2005 og 2006) og to lag i U15 (gutter f.2007 og 2008).
                 

 

For A-laget, som også består av 05′ og 04′ gutter, det ble en tidlig oppstart denne sesongen, med fysisk trening ind og utenfor banen, før turen gik til ØIF Arendal på treningsleir. Med nytt trenerteam og spillertropp blev trenings-kampene en meget vigtig opgave, med tanker på sæsonens 2.divisjon. Vi takker ØIF for hosting, vores frivillig, og som altid vår samarbeidspartner Svein Kvia som stiller med biler og sørger for trygg og god transport av spillertroppen!

 

In other news, det kan bekreftes at vi hadde en strålende tid på årets utopia festival, og takker alle som stilte på ukens store dugnad🤩 En ‘insider’ hevdet at Alan Walker ba om en Viking-kampskjorte. Naturligvis ga vi ham en lenke til vår nettbutik. Vi glæder os til næste år!
                   
Viking.