Gutter født 2009

Treningstid

Mandag 20-21:30 Hetlandshallen A
Onsdag 15:30-17 Hetlandshallen A
Torsdag 18-19 Fysisk trening og kl. 19-20 Hetlandshallen B
Lørdag 10-12 Temaøkter i Hetlandshallen

Trenere

Hovedtrener: Magnus Skjetneli.

Oppmann/Kontaktperson

Siri Eriksen Osvik, 
Epost: siri.osvik@gmail.com

Velkommen til lagsiden for gutter født i 2009

Her vil du kunne finne informasjon om treningstider, kontaktpersoner og.l. Mye av kommunikasjonsutvekslingen mellom foreldre foregår på Spond (last ned her), men du vil altså finne den mest overordnede informasjonen om laget vårt på denne siden.

Om laget

Vi er ca. 30 spillere, og guttene kommer fra Eiganes, Kvalaberg, Lassa, Sunde og Vaulen skole. Hovedtrener er Magnus Skjetneli. Vi har også godt samarbeid med Viking G9 (født 2010) og deres trener Eirik Iversen. 
For øvrig er vi flere foreldre som bidrar på treningene. Dette skaper effektive treninger med tilpassede stasjoner og tett oppfølging for guttene, samtidig som vi blir godt kjent og sammensveiset i spillergruppe og blant foreldre.

Vi har fire lag i påmeldt i serien for vårt alderstrinn. Videre har vi ett lag påmeldt i serie for et år eldre (G11 født 2008), og her rullerer vi på spillere for å utfordre guttene.

Vår målsetting er først og fremst å skape en stamme med spillere som er motivert  til å spille håndball sammen. I dette arbeidet er det viktig å få til tilpassede treninger, slike at alle spillere føler at de mestrer og har det gøy. I kamp ser vi at spillerne har hatt en stor utvikling det siste året, noe som vi tror har hatt en sammenheng med at vi har fått to treninger i uken, gode treningsøkter og god kamptrening på stor bane.

Vi er opptatt av å skape et godt miljø på laget, der guttene er trygge på hverandre og blir kjent på tvers av skolekretser.

Ta kontakt dersom du lurer på noe!