Gutter født 2006/2007

Treningstid

Mandag og onsdag

Valgfri trenings sammen med G-14: Tirsdag, torsdag og fredag

Kom gjerne innom en av våre treninger dersom du har en gutt som er nysgjerrig på hvordan det er å spille sammen med oss.

Trenere

Helgi Høydal, Kristian Søraker Johansen, Tone Skartveit samt diverse foreldre

Oppmann/Kontaktperson

Åse Spjeld, 
Epost: asespjeld@hotmail.com

Velkommen til lagsiden for gutter født i 2006 og 2007

Her vil du kunne finne informasjon om treningstider, kontaktpersoner og.l. Mye av kommunikasjonsutvekslingen mellom foreldre foregår på Spond (last ned her), men du vil altså finne den mest overordnede informasjonen om laget vårt på denne siden.

Om laget

Gruppen består av 18 spillere f. 2007 og 2+2 spillere f. 2006 (2 av 2006 guttene trener fast med 05, og spiller kamper med 06). Vi har stort fokus på mestring, sosialt miljø og ‘eg e med’ holdning i laget. Laget har et godt oppmøte på trening og dette er en sterk bidragsyter til den sportslige fremgangen vi ser hos alle våre spillere.

Denne spillergruppen har lag i Gutter 12 Bredde, Gutter 12 A samt Gutter 13 Bredde, og planlegger turnering med overnatting tidlig høst 2020. Disse guttene har deltatt med totalt 4 lag i G11 aktivitets serie samt 1 lag i G12 Bredde i denne sesongen.

 Helgi Høydal og Kristian Søraker Johansen som spiller på Viking Stavangers A-lag har ansvar for øktene mandag og onsdag. Tirsdag, torsdag og fredag har denne gruppa anledning til å trene sammen med 2008 guttene. Tone Skartveit har ansvaret for økta på tirsdag, foreldre har ansvaret for økta på torsdager og fredager.