Gutter født 2005

Treningstid

Mandag 18:45-21:30 High Five (fysisk) & Stavanger idrettshall B
Tirsdag 19:45-21:30 Hetlandshallen C
Onsdag 18:00-20:00 Styrkerom & Hetlandshallen A
Fredag 18:00-20:00 Hetlandshallen A

Trenere

Tomasz Zacharski, David Hoogstad, Sebastian Mossestad, Hermann Gjestad

Fysisk trener: Andreas Souranta

Oppmann/Kontaktperson

Åse Spjeld, 
Epost: asespjeld@hotmail.com

Velkommen til lagsiden for gutter født i 2005

Her vil du kunne finne informasjon om treningstider, kontaktpersoner, laget vårt og.l. Ta gjerne kontakt med oss for eventuelle spørsmål. 

Om laget

Gruppen består av 16 gutter totalt, med spillere fra Randaberg, Tasta, Madla, Vaulen, Hillevåg og Jåtten. Guttene trener fire ganger pr uke, hvor fokuset denne sesongen i stor grad legges på utvikling av individuell teknikk og fysikk. Det er godt oppmøte på trening, noe som gir sportslig fremgang hos alle spillerne.

Spillergruppen deltar med lag i Gutter 14 Bredde, Gutter 14 A samt Gutter 15 A/Bredde.Det blir også deltakelse på Generation Handball turneringen i Danmark sommeren 2020.

Sebastian Mossestad og Hermann Gjestad som spiller på Viking Stavanger sitt første divisjonslag har ansvar for øktene mandag og tirsdag. Tomasz Zacharski har trener 2 utdanning og har ansvaret for øktene onsdag og fredag.

David Hoogstad spiller på Viking HK sitt rekruttlag, og er trener 1. David har hovedansvar for utvikling av målvaktene, og er med på øktene mandag, onsdag og fredag. Andreas Souranta kjører fysisk økt på mandager.

Spillere som mangler på bildet: Andreas Gitlesen, Thomas Strand Grude, Alfred Karlberg-Hansson, Finley Hapnes Kitching og Erlend Eskevik