Velger du oss som din grasrotklubb, går 7% av innsatsen du spiller for på Norsk Tipping sine spill direkte til Viking Håndballs bredde-avdeling. Midlene vi får fra Grasrotandelen er en svært viktig bidragsyter til sunn drift av klubben. Og du - du betaler ikke mer enn du vanligvis gjør, og det har heller ingen innvirkning på vinnersjanser eller gevinst!

Gi støtte til Viking Håndball Bredde gjennom Grasrotandelen

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller gjennom Norsk Tipping kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Syv prosent av det du spiller for vil dermed gå til din grasrotmottaker.

Midler som kommer inn til klubben fra Grasrotandelene er en viktig bidragsyter til at vi kan fortsette å drive bredde-avdelingen på en sunn og god måte. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i Viking Håndballklubb – det koster deg ingenting, og hverken innsats, premie eller vinnersjanse reduseres!

*Grasrotandelen gjelder for alle Norsk Tippings spill, bortsett fra Flax, Extra og Belago.

Hvordan bli grasrotgiver

Velg mellom disse måtene for å gjøre Viking Håndball Bredde til din grasrotmottaker. Du må være kunde hos Norsk Tipping for å bli grasrotgiver.

  • Hos kommisjonæren
    Neste gang du leverer dine spill hos kommisjonæren kan du be vedkommende søke op Viking Håndball Bredde. Deretter vil kommisjonæren tilknytte deg som grasrotgiver. Vårt organisasjonsnummer er 946986178
  • På Norsk Tipping sine nettsider
    Button: BLI GRASROTGIVER

Vi setter stor pris på alle bidrag, og takker ydmykt for støtten.